Vill du ta bilder

Utomhus

 
 

Visst är det härligt att vara utomhus. Man kan springa i högt gräs, kasta snöbollar på vintern och få vackra motljusbilder. Utomhusmiljön skapar så många möjligheter och det gör det roligt att fotografera, det enda som stoppar mig är regn.

 

Hur går det till?

Ni bokar fotograferingen genom att klicka på knappen BOKA. Där kan ni också ställa frågor om det är något ni undrar över.Vid bokningen tittar vi på dag och därefter vad ni har för önskemål. Par fotografering, familj eller gravid.


Kläder

Det som är viktigt att tänka på när ni fotograferas tillsammans med era barn är att kläderna går ton i ton.

Finkläder eller vardag? En fråga jag ofta får, ni väljer helt själva! Det är alltid bra att känna sig fin när man skall ta bilder, men samtidigt är det bra att känna sig bekväm. Varför inte ta med både och?

Jag finns här som bollplank om ni känner er osäkra.

Miljö

Färgerna i miljön har stor betydelse för era bilder, en äng kan antingen ge mjukt gul bakgrund eller piggt grön med vårgräs. Vad som är viktigt är att det finns tillgång till skugga. Det är inte roligt att få stark sol på alla bilder, hel skugga skapar mjuka bilder. Jag bollar gärna platser med er.

1 22 4.jpg

 

Detta ingår:

  • Personlig planerade fotograferingar

  • 1 timme fotografering

  • 1 Vacker ask med 6 bilder som ni väljer

  • 2 extra bilder i asken som fotografen väljer

  • 2 förstoringar i valfri storlek upp till A4


Pris: 1890 kr

50% betalas vid bokningen och resterande belopp efter fotograferingen

Ev milersättning tillkommer.

Prislistan gäller t.o.m 13/10-19
 
 


 

Efter fotograferingen

Efter fotograferingen tar det ca 3 veckor innan ni får ett mejl. Mejlet är ett galleri med era bilder där ni i lugn och ro kan sitta ner och se vilka ni tycker bäst om. Det finns ett hjärta där ni kan välja era favoriter och möjlighet att göra en kommentar. Mer info om detta får ni när vi kommer så långt.

Ni har då möjligheten att välja ut era favoritbilder, beställa förstoringar och det finns även fotoböcker att beställa om så önskas.

Era bilder sparas i sju år så det går bra att göra efterbeställning.