Vision board / “To do” list 2019

 
 

To do

KLAR 1 jan 2019

Skapa en fotografering som ger er föräldrar och par en fin stund tillsammans, lär känna varandra lite mer och kanske få veta saker om varandra som man normalt inte frågar sin partner.

"Hmmm, vad skulle det då kunna vara? Något pinsamt?"

Absolut inte! Att ni mår bra är prio 1. Om din partner/barn skulle kunna välja en superkraft, vet du då vilken det skulle vara och varför? Nä, tänkte nog det *ler* …i alla fall tror jag att de flesta av er inte vet vad er partner/barn skulle svara och kanske vet ni inte själva vad ni skulle svara.


To do

Planeras till Sep-19

Erbjuda en workshop för er som är förälder med lite större barn (10-15år). Att göra något tillsammans, lära er något nytt och bygga banden starkare genom en gemensam upplevelse. Man behöver inte ha något extremt brinnande fotointresse för att gå den, det handlar mer om att göra något kul ihop.


To do

1 juni 2019

Skapa ett nyhetsbrev som ger er nyheter i studios förändringar (Läs mer under Studio Miljöer), erbjudanden kommer att komma och om andra saker jag tycker är viktigt i livet.


To do

Start 1 Juni 2019

Skapa en foto utmaning om livets viktigaste … att ta hand om sig själv! Något jag behöver påminna mig om ofta och som jag gärna blir bättre på tillsammans med andra. Jag vill få hjälp av er att få tips på hur man uppskattar vardagen ännu mer. Häng med på instagram!


frokenfotostudio.se fotograf Malin Mii Belle Richardsson Skene.jpg