Q & A

 
Familjebilder 2019 hos fotograf Fröken Foto Malin Richardsson Skene Kinna Borås  Kungsbacka (43).jpg

Hur går bokningen till?

Efter att du mejlat mig om vad du har önskar fotografera och vi har hittat en dag som passar får du en faktura på bokningsavgiften.

Bokningsavgiften är halva totalbeloppen för det paket du valt. Resterande belopp betalad efter fotograferingen.

 
mii belle photo miibellephoto.se fotograf familj  gravid new born skene kinna borås göteborg kungsbacka  head 16 9 Fröken Foto foto studio 1 11 (12).jpg

Vad händer om vi blir sjuka?

Inga problem, vi hittar en ny dag.

Bokas fotograferingen av mer än fyra veckor före fotograferingsdagen betalas bokningsavgiften tillbaka, tillkommer hinder för fotograferingen mindre än fyra veckor före bokad dag bokas dagen om.

 
mii belle photo miibellephoto.se fotograf familj  gravid new born skene kinna borås göteborg kungsbacka  head 16 9 Fröken Foto foto studio 1 11 (9).jpg

Tänk om jag blir nervös och stel?

Känns det jobbigt att bli fotograferad? Är det första gången och du känner dig nervös? Berätta det för mig så skall jag hjälpa till så mycket jag kan. En fotografering skall vara rolig och mysig, inte en jobbig stund. Genom att jag hjälper er hur ni skall sitta/stå och vad ni skall prata om eller göra är det svårt att hinna känna sig stel och nervös. Under mina sex år som bröllopsfotograf har jag många gånger fått höra “det var ju inte alls så jobbigt som jag trodde” och sanningen är att man orkar inte vara nervös så länge. I regel ger de första tjugo minuterna inte de bästa bilderna. Detta är anledningen till att mina tider i studion är långa.

 
mii belle photo miibellephoto.se fotograf familj  gravid new born skene kinna borås göteborg kungsbacka  head 16 9 Fröken Foto foto studio 1 11 (2).jpg

Vad händer om barnen skriker hela tiden?

Vi är alla olika och ibland behöver man få uppleva en situation flera gånger för att känna trygghet. Vi bokar om tiden och provar en annan dag.

Det som är viktigt är att ni förbereder era barn så mycket som möjligt innan. Detta får ni tips om vid bokningsförfrågan.

 
mii belle photo miibellephoto.se fotograf familj  gravid new born skene kinna borås göteborg kungsbacka Fröken Foto foto studio priser 1 (13) 1.jpg

Hur går en bildvisning till?

En bildvisning hos Mii Belle Photo är helt enkelt då ni får se era bilder för första gången. Ni kan i lugn och ro se på de produkter som finns att välja på.

När ni känner er klara får ni er bonus check, ni går hem och mäter och funderar vidare på vad som skulle passa bäst hemma hos er. Bonus checkens giltighetstid är en vecka, så då hörs vi och jag beställer de produkter ni vill ha för er check.

Då produkterna kommer bokar vi en dag för upphämtning i studion.