Kärleksfull par fotografering

Du och Jag

 
 

 

Hur ofta berättar ni hur mycket ni betyder för varandra? Kanske är ni som jag att ni försöker berätta det ofta, men önskar att ni många gånger mer specifikt sa vad ni älskar mest hos den andre. Genom en teknik som heter Beloved som är väldigt stor i USA får ni som par små uppgifter. Det kan handla om att minnas något, göra något tillsammans eller viska något ni uppskattar hos den andre. Som bröllopsfotograf har jag använt denna teknik i många år och förundras fortfarande varje gång då paren efter fotograferingen berättar att de nästan glömde av att jag var där. Många upplever att de lär känna sidor hos sin partner som de inte visste om och lika många gånger berättar de hur de kände att fotograferingen boostade kärleken lite extra.

 
Emma Jocke kärlek hos fotograf Fröken Foto Malin Richardsson Skene 2018 (41)-horz 1600.jpg
 

Hur går det till?

Du bokar fotograferingen genom att klicka på någon av BOKA knapparna. Där kan du också ställa frågor om det är något du undrar.

 
 

Det är väldigt viktigt vid den här typen av fotografering att vi fokuserar på det som är positivt!

Det är då vi skapar förutsättningar till både en fin stund och kärleksfulla leenden mot varandra på bild. Jag kommer att leda er genom fotograferingen med hjälp av olika små uppgifter, inget svårt, bara roligt. Det kommer ges möjlighet till några porträttbilder på er var och en, men huvudsakligen fokuserar vi på er som par.

Miljö

Miljön och färgerna runt omkring er är viktiga faktorer för att få bra bilder. Vi leker med tanken att ni vill förstora en bild, vilka färger har ni i rummet och vad vill ni ha på bilden? Titta på studions olika miljöer och se vad som skulle passa er. Ni väljer två eller tre miljöer vid bokningen.

Kläder

Två ombyten hinner vi med under varje fotografering. Ett med ljusa kläder och sen väljer ni själva om ni vill ha mer färgstarkt eller kanske en mörk uppsättning kläder.

Det som är viktigt är att ni går ton i ton med varandra. Om en av er vill ha mörkblå jeans så bör den andre ta mörka byxor också. Det behöver inte vara mörkblå, det kan vara svarta men mörka behöver de vara. Det betyder inte att ni måste ha mörkt upptill, men ni behöver gå ton i ton med varandra upptill också.

Finkläder eller vardag? En fråga jag ofta får, ni väljer helt själva! Det är alltid bra att känna sig fin när man skall ta bilder, men samtidigt är det bra att känna sig bekväm. Varför inte ta med både och?

Räkna med att en fotografering tar 1-1½ timme.
 
Emma Jocke kärlek hos fotograf Fröken Foto Malin Richardsson Skene 2018 (6)-horz 1600.jpg
 

Detta ingår:

  • 1-1½ tim fotografering

  • Vacker ask med 6 st bilder från fotograferingen (storlek 10*13)

  • 2 extra bilder på fotografen väljer

  • 2 st förstoringar i valfri storlek upp till A4 format

Pris: 1590 kr

50% betalas vid bokningstillfället, resterande efter fotograferingen.

Prislistan gäller t.o.m. 13/10-19

 

Efter fotograferingen

Efter fotograferingen tar det ca 3 veckor innan ni får ett mejl. Mejlet är ett galleri med era bilder där ni i lugn och ro kan sitta ner och se vilka ni tycker bäst om. Det finns ett hjärta där ni kan välja era favoriter och möjlighet att göra en kommentar. Mer info om detta får ni när vi kommer så långt.

Ni har då möjligheten att välja ut era favoritbilder, beställa förstoringar och det finns även fotoböcker att beställa om så önskas.

Era bilder sparas i sju år så det går bra att göra efterbeställning.