fotograf Malin Mii Belle Richardsson före detta Fröken Foto.jpg

Hej! Det är jag som är Malin Mii Belle Richardsson, fotografen som är nästan barnsligt förtjust i bröllop och som älskar att ta bilder med en mysig och romantisk känsla men som också älskar att ta bilder som lyser av skratt och kärleksfullt bus. Allt detta finns med under en bröllopsdag och just den kombinationen, och möjligheten att få dokumentera er stora dag på bästa sätt, är det som jag älskar med mitt yrke.

Att känna sig naturlig och avslappnad i en kameras närvaro är inte alltid så lätt, tro mig jag vet precis vad många känner inför det. Med flera utbildningar i mitt bagage och med sex års erfarenhet av bröllopsfotograferingar kan ni dock känna er helt trygga med att jag kommer guida er igenom hela fotograferingen. Tillsammans skapar vi en upplevelse där äkta känslor får komma fram och mer om hur det går till berättar jag vid vårt första möte.

Vill ni veta något om mig som person redan nu? Då kan jag berätta att jag är mamma till två underbara tonåringar och lycklig ägare till både katt och hund, varför välja? Jag, liksom många andra, älskar choklad och lakrits, soliga sommarmorgnar och en kopp kaffe med vänner. Jag känner mig fri och lycklig när jag sjunger högt i bilen och jag älskar att se på serier. Nu är jag nyfiken på er och vill höra allt om er och vad ni önskar för er bröllopsfotografering.