fotograf Malin Mii Belle Richardsson före detta Fröken Foto.jpg

Om Fotografen

Att se det fina i vardagen, att förgylla dagarna med bus och skratt, äta choklad och att ha respektfulla och buskul relationer till barnen, är det något av detta som ni känner igen er i? Då har vi något gemensamt. Tycker ni om glada livfulla bilder, men kanske inte alltid är så bekväm framför kameran? Boom, jag känner lika dant!

Att älska sitt jobb är lyx för mig. Nu fotograf, tidigare förskollärare, två fantastiska yrken. Att skapa en fin stund för dig som förälder och få sitt barn att gurgla av skratt, finns det något finare? Jag har skapat en teknik som grundar sig i Beloved (en känd fotograferingsteknik från USA) och som går ut på att ni får små välplanerade uppgifter att göra eller prata om som passar just er. Tekniken är gruppstärkande och bygger främst på att ge varandra positiv energi, glädje och kärlek. Jag erbjuder familjer och par en fotografering som inte bara tar bilder av er, utan också ger er en känsla av gemenskap, glädje och samhörighet.

Jag heter Malin Mii Belle Richardsson, fotograf och före detta förskollärare. Tonårsmamma till två fantastiska ungdomar, sambo med en man som har världens bästa tålamod då jag behöver bolla företagstankar och “matte” till världens goaste och busigaste Wille. Bor i en småstad och det bästa jag vet är att ta med mig morgon kaffet ut på min trappa till trädgården, kura ihop på ett av stegen och höra dagen vakna. (bäst är det såklart varma soliga dagar … * haha * )

Vi hörs!