“Vi valde Malin för känslan i hennes bilder. Vi fick inte bara det utan en fotograf som tänker både på såväl helhet som detaljer. Malin överträffade våra förväntningar och har våra varmaste rekommendationer.”

— Nazanin

Grattis!

Så roligt att ni bestämt er för att gifta er! Ni går en spännande tid till mötes. Det är något visst med bröllop, all glädje, förväntningar, glada kärleksfulla möten mellan människor och så all denna kärlek. Som er bröllopsfotograf fångar jag allt från kärleksfulla bilder på er som par till det där spontana som händer bakom er rygg. Det är en av de viktigaste dagarna i ert liv som ni vill minnas med värme.


Oavsett hur bekväm du känner dig framför kameran så kommer det finnas nervositet på bröllopsdagen. Du känner spänning och förväntan inför dagen du planerat sedan länge. Mii Belle Photo bygger på trygghet och tillit så när bröllopsdagen kommer skall du inte behöva fundera på var din fotograf är. Jag finns vid din sida hela tiden, fotograferar allt jag kan runt omkring för att du skall kunna minnas alla små och stora saker på din bröllopsdag.

Vi träffas två gånger före bröllopsdagen, där vi planerar och fotograferar. Tillsammans skapar vi bröllopsbilder som kommer att få er att minnas er stora dag med värme och kärlek.

Ett smakprov från galleriet av bildspel

mii belle photo miibellephoto.se fotograf familj bröllop gravid new born skene kinna borås göteborg kungsbacka rosa  (43).jpg

Vill du veta vad som ingår?

mii belle photo miibellephoto.se fotograf familj bröllop gravid new born skene kinna borås göteborg kungsbacka rosa  (58).jpg

Är det något du undrar?


“Malin är en helt fantastisk och trygg fotograf med en otrolig talang för att fånga känslan i varje bild”
— Caroline och Marcus