mii belle photo miibellephoto.se fotograf familj bröllop gravid new born skene kinna borås göteborg kungsbacka bröllop info bröllop.jpg

Kändes inte som att man skulle träffa någon man hade anlitat utan mer som att träffa en ny vän
— Alexandra


Bokning

Genom att skicka ett mejl och berätta vem ni är, var ni gifter er och vilken dag det gäller så får du snart besked på om just din dag är ledig och möjlig att boka. När det är bekräftat att dagen kan bli din betalar du en bokningsavgift på 25% av totalbeloppet. Beroende på var bröllopet äger rum så kan det tillkomma milersättning. Då betalningen är gjort är er dag säkrad och vi skriver kontrakt med varandra för att minska frågetecken kring bl.a. bildhantering efter bröllopsdagen.

 


Betalning

25% av totalsumman betalas in vid bokningstillfället och resterande summa två veckor före bröllopsdagen.Pre Shoot One & Pre Shoot Meeting

När bokningsavgiften är betald bokar vi in Pre Shoot One. Den sker i min studio i Skene (destinationsbröllop, vi gör upp en deal som passar båda). På vårt första möte vill jag höra allt! Berätta om era drömmar, förväntningar och hur ni tänker just nu. Ibland kanske man inte vet vad man vill och det är helt okej, jag ser fram emot att följa er resa fram till bröllopsdagen. Jag coacha er och delar med mig av mina erfarenheter, jag vill er det bästa av bästa! Vi avslutar Pre Shoot One med en fotografering.

Under perioden fram till bröllopsdagen håller vi kontakten via mejl. Jag finns där som bollplank hela tiden om det är något ni vill fråga.

Ett par månader före bröllopsdagen är det dags för vårt andra möte, Pre Shoot Meeting. Det är nu vi sätter oss ner och ser över ert schema för bröllopsdagen. Nu går vi in på alla små detaljer, ju mer jag vet ju fler variation på bilder kan ni få. Vi avslutar även detta möte med en fotografering.

Tro mig, dessa träffar är guld värda på bröllopsdagen. Den tillit och trygghet vi byggt upp resulterar i naturliga avslappnade bilder.Efter bröllopet

En vecka efter bröllopsdagen bjuder jag på en smygtitt av några av era bilder. Några veckor senare möts vi åter i studion, ett bildspel från bröllopsdagen visas och ni får ert usb minne. Det är också vid denna träffen som ni se på vilken färg på fotoboken ni önskar.