välkommen Adele  new born fotografering hos Mii Belle Photo Skene fotograf Malin Richardsson (48).jpg
Lydia 5 dagar hos Fröken Foto Studio i Skene med fotograf Malin Richardsson  Kinna Borås Varberg Kungsbacka Göteborg new born baby flicka  (23)-horz 1600.jpg

 Duo paketet

Någon Ny


I studion välkomnas ni av ett behagligt ljus, mjuk musik hörs i bakgrunden. Under newborn fotograferingen är studion lite varmare än vanligt, för babyns skull.

Under er gravida tid har ni säkert många tankar, funderingar och känslor. Ibland kring något som sker just nu och ibland kring hur det blir när babyn kommer. Vem är den lilla människan i magen? Vad har hen för personlighet? Kanske ni redan nu känner babyns små egenheter genom sparkar, hickande hopp eller reaktioner på ljud.

Allt detta härliga som ni är med om under er graviditeten kan jag dokumentera. Det ger er bilder att titta tillbaka på, bilder som hjälper er att minnas den där speciella härliga känslan och ger också ert barn minnesbilder.

Att boka “Någon Ny” och göra en gravidfotografering kan ibland kännas obekvämt och mindre lustfyllt. Kroppen ändrar form och du som kvinna känner kanske inte riktigt igen dig. Men att minnas tiden precis så som den är just nu tror jag du kommer uppskatta ännu mer om en tid.

Genom små enkla uppgifter hjälper jag er att slappna av framför kameran. Jag har kläder att låna för både honom och henne. Allt för att ni skall få de vackraste minnesbilder.

Det jag strävar efter i den här fotograferingen är att ni skall få en mysig miljö som återkommer då det är dags för bilder med babyn. Det skapar en känsla av harmoni i bilderna och bilderna skall vara lätt att kombinera i en fotovägg.

Miljöerna har en grund och där efter går det att ändra små detaljer som ni ser i den rosa miljön. Det har tillkommit lite gröna växter.

“Cuddle”

 

Miljön anpassas efter dina önskemål och färger som kan passa hemma hos er. Den ljusa grunden i miljön gör att ni kommer fram på ett fint sätt och att färgerna runt om endast är som stöd för den känslan man vill att bilden skall skapa. Kläder och miljö bör gå hand i hand. Jag anpassar färgerna utifrån varandra.

“Cosy”

En miljö som inte förändras så mycket, men som ger en behaglig känsla av gemenskap. Det är en dagbädd vilket innebär att det finns gott om plats att röra sig på och en härlig studs för syskon som vill hoppa.

 
 

Kläder

Det är viktigt att kläderna ni har går ton i ton för att skapa en känsla av harmoni och gemenskap i bilderna. Det finns flera klänningar för dig som gravid att låna. Man och barn kläder finns det också, allt för att skapa vackra bilder för er. Mer information om detta vid bokningen.


 
 

Efter fotograferingen

Efter fotograferingen tar det ca 3 veckor innan ni får ett mejl. Mejlet är ett galleri med era bilder där ni i lugn och ro kan sitta ner och se vilka ni tycker bäst om. Det finns ett hjärta där ni kan välja era favoriter och möjlighet att göra en kommentar. Mer info om detta får ni när vi kommer så långt.

Ni har då möjligheten att välja ut era favoritbilder, beställa förstoringar och det finns även fotoböcker att beställa om så önskas. Det är också här ni har möjlighet att använda er bonus check som ni får efter andra fotograferingen.

Era bilder sparas i sju år så det går bra att göra efterbeställning.

 
 
Lydia 5 dagar hos Fröken Foto Studio i Skene med fotograf Malin Richardsson  Kinna Borås Varberg Kungsbacka Göteborg new born baby flicka  (44)-horz 1600.jpg