Familjefotografering

Skapa minnen

 

Fotograferingen Skapa minnen är för er som är familj med barn. 1 timme med lek, bus och mys tillsammans med era barn. För att ni skall känna er bekväma framför kameran använder jag mig av en teknik som heter Beloved som är väldigt stor i USA. Tekniken handlar om att ni får små uppgifter att göra eller tänka på för att locka fram naturliga leenden. Det ger inte bara fina bilder utan också en fin stund eftersom vi skapar en positiv atmosfär tillsammans. Denna teknik använder jag mer eller mindre i alla mina fotograferingar. Det innebär mindre poser och mer spontana skratt.

Vill ni ha bilder på er som familj eller mer på barnen, det bestämmer ni själva.

1 6 1600.jpg
 

Hur går det till?

Ni bokar fotograferingen genom att klicka på knappen BOKA. Där kan ni också ställa frågor om det är något ni undrar över.

Vid bokningen tittar vi på dag och därefter vad ni har för önskemål. Familjebilder uppblandat med bilder på barnen eller bara bilder på barnen.


Miljö

Miljön och färgerna runt omkring er är viktiga faktorer för att få bra bilder. Vi leker med tanken att ni vill förstora en bild, vilka färger har ni i rummet och vad vill ni ha på bilden? Titta på studions olika miljöer och se vad som skulle passa er. Ni väljer två eller tre miljöer vid bokningen.

Kläder

Två ombyten hinner vi med under varje fotografering. Ett med ljusa kläder och sen väljer ni själva om ni vill ha mer färgstarkt eller kanske en mörk uppsättning kläder.

Det som är viktigt att tänka på när ni fotograferas tillsammans med era barn är att kläderna går ton i ton och gärna då i ljusa nyanser. Detta skapar en känsla av gemenskap.

Finkläder eller vardag? En fråga jag ofta får, ni väljer helt själva! Det är alltid bra att känna sig fin när man skall ta bilder, men samtidigt är det bra att känna sig bekväm. Varför inte ta med både och?

Familjebilder 2018  hos Fröken Foto Malin Richardsson Studio i Skene  (78)-horz 1600.jpg
 

Detta ingår:

  • Personlig planerade fotograferingar

  • 1 - 1½ timme fotografering

  • Vacker ask med 6 bilder som ni väljer

  • 2 extra bilder i asken som fotografen väljer

  • 2 förstoringar i valfri storlek upp till A4


Pris: 1590 kr

50% betalas vid bokningen och resterande belopp efter fotograferingenPrislistan gäller t.o.m. 13/10-19

 
 
 
 


Efter fotograferingen

Efter fotograferingen tar det ca 3 veckor innan ni får ett mejl. Mejlet är ett galleri med era bilder där ni i lugn och ro kan sitta ner och se vilka ni tycker bäst om. Det finns ett hjärta där ni kan välja era favoriter och möjlighet att göra en kommentar. Mer info om detta får ni när vi kommer så långt.

Ni har då möjligheten att välja ut era favoritbilder, beställa förstoringar och det finns även fotoböcker att beställa om så önskas.

Era bilder sparas i sju år så det går bra att göra efterbeställning.