Bonus check till er!

mii belle photo miibellephoto.se fotograf familj bröllop gravid new born skene kinna borås göteborg kungsbacka guld gold (12).jpg

Efter sex år som bröllopsfotograf är det för mig självklart att det måste ingå något om du köper en fotografering. Alla bröllopspar har i alla år fått ett usb minne med sina bilder och många paket har innehållit en fotobok.

När jag startade studion… ny värld för mig… kikade hur andra gjorde och insåg att det var ytterst få som tänkte som jag. Jag har sagt det förr och säger det igen:

Finns inte vägen får du skapa dig en egen… allt börja med en stig!

Jag sa till mig själv: “Du är ju faktiskt chef på ditt företag (Vd kan man nog bara kalla sig om man har AB bolag :) ) och som chef kan du göra vad du vill! Så var det bestämt! Jag hade velat att det ingick bilder om jag gick till en fotograf, så jag tänker att mina kunder vill det också.

Som kund i studion får du en ask med bilder, där jag som en bonus lägger ner två av mina favoriter i asken(bara för att jag kan).

NYTT är för dig som fotograferar dig i studion/familj ute … är att du får en bonuscheck på en summa som ni får använda till vilka produkter ni vill. Det innebär att ni kan välja utskrifter eller betala en del av någon produkt så som en fotobok. Det är dina önskemål som styr.

Bonuscheckarna har olika värde beroende på vilket paket du väljer. Checkarna har en giltighetstid på 1-2 veckor beroende på paket och det bästa av allt…

… bokar du under september månad får du dubbla checkar!!!

Fortsatt fin helg till dig!

kram Malin

(Vd light på Mii Belle Photo)