Något nytt

 

Nytt namn, ny hemsida… jag kan inte med ord beskriva hur bra det känns! Kanske är det lite löjligt att något sånt skall behöva göras, men det är som att jag talar om för mig själv:

Nu börjar ett nytt kapitel i ditt liv!

Visst började det redan i oktober då studion öppnades, men då arbetade jag fortfarande som förskollärare. Under våren har jag jobbat extra och det tar ett litet tag innan en verksamhet får kraft. Nu jobbar jag bara som fotograf och efter att jag varit på bröllop i 14 timmar igår (resvägen på 2½ timme är inte inräknad) så är jag så så trött, men också så fyllt av lycka över alla de underbara människor jag mötte! Alla fantastiska tal som får mina ögon att vattnas, all den kärlek och glädje. Under en stund på kvällen tänkte jag att det är helt galet att få betalt för något som är såhär kul!


I den insta challange som jag har #mittsommarjag (skulle du ha lyckats missa den så kan ni läsa mer HÄR) så är veckans ämne är Något Nytt. När jag planerade utmnaingen och skrev ämnena hade jag inte en tanke på att namnbytet skulle hinna bli klart och att jag dessutom skulle få igång en hemsida :) Mitt något nytt blir namnet, hemsidan och mina nya skyltar utanför studion.


Mii Belle Photo miibellephoto.se med fotograf Malin Richardsson Skene Kinna Kungsbacka Borås (1) 1000.jpg


Något annat nytt är en ny produkt som jag erbjuder mina kunder. Fine art print


Pryder min annars ganska vita korridor

Pryder min annars ganska vita korridor

Mii Belle Photo miibellephoto.se med fotograf Malin Richardsson Skene Kinna Kungsbacka Borås (5) 1000.jpg

Men egentligen handlar #mittsommarjag om att må bra, kanske lite mer att ta hand om sig själv och just nu är 80% av mitt liv jobb. Det är högsäsong och tiden att ta hand om mig själv är begränsad… men när jag sitter där och redigerar bilder så njuter jag av att lyssna på en ljudbok. Mycket av redigeringsjobbet är rutin jobb och då är det lätt att lyssna på något bra. Jag har mina favoriter och bara längtar tills någon av dem skall skriva något nytt!

På storytel kan du hitta dem:

Jenny Colgan

Lucy Dillon

och helt fantastiska Jojo Moyes

Ett tips jag fick av en fin följare var serien om Fridrika Bergman som börjar med boken Askungar av Kristina Ohlsson. Sååå bra, inte lika imponerad av serien på tv och ska jag vara helt ärlig tyckte jag den var så kass att jag inte såg klart… Så OM du gillade serien kommer du älska böckerna och Om du inte gillade serien men gillar kriminalare med lite djup så tror jag du kommer gilla de här böckerna.

Något nytt jag provar denna veckan är: “Kockskola för ensamma hjärtan” av Marita Conlon-McKenna.

Nästan bara måbra böcker här :) Lyssnar du på ljudböcker? Har du något tips till mig?

Nästa veckas tema handlar om vad du

Inspireras av

Jag önskar dig en skön söndag!

kram kram, Malin

Ps, ta en titt på hemsida för någonstans på familjesidorna har jag gömt ett erbjudande. Sök efter knappen “Något Nytt”