NU HÄNDER DET...

Japp, nu är det dags för Fröken Foto att byta stil… eller nej, kanske inte så mycket stil, men byta namn. Stilen är detsamma så ni kommer känna igen er, men namnet bli…

Mii Belle Photo fotograf Malin Richardsson miibellephoto.se 1600.jpg

Så från och med söndag så är adressen till hemsidan:

www.miibellephoto.se

Varför? Då jag startade Fröken Foto var inte tanken att jag skulle säga upp mig och jobba med det som heltid. Det var mer en kul grej jag gjorde på helgerna. Jag var förskollärare på veckorna och tyckte att jag kunde vara fröken även på helgerna. Glädjen för jobbet växte och en dröm började ta form.

“Tänk om jag faktiskt skulle kunna vara fotograf på heltid?” 

Jag fick rådet att om jag ville bli en stor bröllopsfotograf var jag tvungen att byta namn. Det rådet fick jag för några år sedan och det har gnagt lite i mig, så nu blev det av. Inte för att bli en stor bröllopsfotograf, jag är fullt nöjd med att jobba varje lördag på sommaren * haha *, nej utan för att jag sagt upp mig från förskolan, ser att jag både vill och kan göra detta på heltid och då känns det helt rätt. Tiden är inne.

Namnet Mii Belle kommer från mina mellannamn som jag är galet förtjust i, så valet var inte svårt. På lördag byter jag sidan och de som följer mina nyhetsbrev kommer få chansen till riktigt bra erbjudanden. Vill du skriva in dig på nyhetsbrev du också, klicka HÄR (skrolla ner lite så ser du en knapp där det står Nyhetsbrev)

Har du några tankar om det som jag skrev? Snälla, skriv en liten kommentar.

Fin måndags kväll till er!

kram kram, Malin