Jag har ett ord på det!

Jag har ett ord på vad jag är…

en flexitarian!

En flexitarian är en som äter mycket grönt och vego, men som älskar kött och inte vill sluta med det. För några år sedan började vi äta mer vegetarisk mat och upptäckte att vi mår så mycket bättre av det. Nu har även ungdomarna vant sig och det börjar bli mer roligt att laga det till alla… men inte alltid. För mig är det att hitta en balans, man gör något gott för sig själv, för miljön och mot köttindustrin. När jag fann den här boken fick jag ett ord på det jag länge varit! Det handlar om att hitta en bra balans.

mii belle photo miibellephoto.se mat vego  fotograf familj  gravid new born skene kinna borås göteborg kungsbacka Fröken Foto foto studio 2.jpg


Veckas ämne i insta utmaningen handlar om balans, något jag ständigt jobbar på. Det är ju helt galet hur svårt det kan vara ibland. Att man kan älska sitt jobb så mycket att det är svårt att ta ledigt…. eller sötsaker. Denna veckan har jag inte bara jobbat på att komma i balans mellan jobb och fritid utan tagit itu med det sockerbegär som en period full av student, avslutningar och kalas medfört.

mii belle photo miibellephoto.se fika donat kaffe fotograf familj  gravid new born skene kinna borås göteborg kungsbacka Fröken Foto foto studio 3.jpg

Häng med i nästa veckas ämne du med! (man behöver absolut inte vara med varje vecka, bara när det passar!) Nästa veckas ämne är “Något Nytt”

Fin söndag till er.

kram kram, Malin