Kan det bli bättre?


miibellephoto.se fotograf Fröken Foto Malin Richardsson  (2) 800.jpg


Kan det bli bättre? Svaret är ja!!!

Allt kan bli bättre, även om man ibland måste vara lite nöjd också. Veckans utmaning på instagram med temat: Vill förbättra … ja, det blev inte riktigt som jag först tänkt mig. Tiden sprang liksom ifrån mig igen ;) Jag har en hel del saker här hemma som jag vill förbättra, men den här veckan fick gå till mina fina gravida kunder som kommer att komma till studion inom kort.

Ett helt nytt paket har skapats (men inte publicerats än). Idag tog jag första bilderna med en helt underbar familj som väntar att en liten ska komma. Jag bara längtar tills jag kan visa er allt, men en liten titt från studion kan ni få :)

miibellephoto.se fotograf Fröken Foto Malin Richardsson  (3) 800.jpgTill detta har jag förbättrat möjligheterna för bra bilder med att köpa in lite mer kläder, något jag också bara kan ge en smygtitt på, men snart, mycket snart får ni se mer.Det jag planerade för veckan (som jag så smått påbörjade) var en utmaning som the one and only Pick up Limes på YouTube gav för ett bra tag sedan. Hon är en av mina stora favoriter på youtube och utmanar till lite mer minimalism. Att gå igenom hela hemmet och fundera på vad som är värt att spara eller inte. HÄR är hennes klipp och även om jag inte kom så långt som jag tänkte denna veckan så är det något jag skall göra denna sommaren.


Att fotografera mycket kräver också att man sparar bilderna på ett bra sätt. Jag både beställde och fick hem nya hårddiskar som förenklar mitt arbete. Något som förbättrar arbetet är att jag tog och sorterade alla gamla, skrev på undersidan vad som är på och har organiserat om lite. Känns riktigt bra!

Denna veckan handlade det som sagt om att vilja förbättra något, nästa vecka om att finna balansen. Att ständigt vilja bli bättre, smartare, få ett finare hem eller vad det nu än må vara så kan det skapa en inre stress. En negativ stress där dygnets alla timmar inte räcker till.

Jag älskar sociala medier och är en riktig junkie när det kommer till Pinterest och Instagram... så mycket kul, så mycket jag vill göra och tiden räcker inte till. Att se vad man har och vara tacksam för det är för mig en form av balans. Vad är balans för dig? Stå på händer? Ha date med sin respektive minst en gång i månaden? Jobb och träning är något som inte alltid har rätt balans i mitt liv, hur känner du?


Finna Balansen är nästa veckas tema!

Stor kram till er!

Malin