Att växa...

fröken foto malin richardsson fotograf mii belle photo kök frukost lugn växter 2.jpg


Det finns något i att lära sig nya saker som jag tycker om. Det skapas energi och driv i min kropp och jag älskar att växa som människa då jag lär mig nya saker. Från att ha varit en hobby fotograf som fotograferade droppar på ett blad, till att nu stå här med studio och fullbokad bröllopskalender. Känslan av lycka väller upp i kroppen. Den energin som skapas vill jag dela med mig av, men jag vill också att ni är med mig på resan att utmana mig själv denna sommar.

Utmaningen för mig är att behålla lugnet, harmonin i kroppen och inte låta stress och för mycket sena kvällar vid datorn ta över livet. Jag tänker göra detta med hjälp av en insta challange! Ni bara måååste hänga på!!!

Hela tanken är att vi delar med oss av våra tips och idéer till andra. Tillsammans skapar vi en idé bank och ger varandra lite insta kärlek.

För några år sedan hade jag en fotoutmaning som varade ett år, 52 olika ämnen. Så himla roligt. Vi var ganska många som var med, alla var inte med alla veckor, men många var det. Det blev ett sånt härligt gäng och många kände att det blev lite tomt när året var slut. Flera har frågat om vi kan göra om det och nu är det dags igen, men inte i ett år.

En sommar får det bli, från 2 juni - 25 aug, 12 olika ämnen och temat för sommarens challange är “Må bra”


Hur gör man? Vad är det för ämnen?… jag är säker på att du har många frågor :)

Alla ämnen i utmaningen kommer att presenteras här på bloggen den 2 juni, men vill ni få försprång så skriv in er på mitt nyhetsbrev. Det kommer den 1 juni och ni har en dag extra att tänka på vilka ämnen ni vill vara med på. Nyhetsbrevet kommer också innehålla tips och idéer inom foto, erbjudanden, må bra och lite av allt där i mellan.