Mommy and me

Det är påsk och i alla fall jag är långledig! Som om det inte skulle vara nog, jag ääälskar värmen som kommit, solen, känslan av att vakna till liv igen. Det ger mig så mycket energi att jag gärna delar med mig.

Är du mamma och tycker om att ge barnen lite kärlek då och då?

Kanske har jag något för dig…

Mommy and me hos Fröken Foto Skene Fotograf Malin Richardsson Kinna Borås Göteborg 12.jpg
Mommy and me hos Fröken Foto Skene Fotograf Malin Richardsson Kinna Borås Göteborg 7.jpg
Mommy and me hos Fröken Foto Skene Fotograf Malin Richardsson Kinna Borås Göteborg 8.jpg

26 maj är det morsdag och det vill jag fira i år med att låta dig som mamma göra en fotografering där temat är skratt, kärlek och bus. Min fototeknik grundar sig i en fotograferingsform som heter Beloved. Det är stort i USA och handlar om just Beloves = Älskad. Som alltid gör jag min egna tolkning av sakerna och har utvecklat den vidare till något som både är roligt och kan ge er fina bilder.

Mommy and me hos Fröken Foto Skene Fotograf Malin Richardsson Kinna Borås Göteborg 6.jpg
Mommy and me hos Fröken Foto Skene Fotograf Malin Richardsson Kinna Borås Göteborg 5.jpg
 

Vad går det då ut på?

Ni får små uppgifter av mig att göra för att lättare slappna av framför kameran och samtidigt koncentera er på era nära och kära. Göra något roligt tillsammans, säga fina saker till varandra och samtidigt få bilder.

 
Mommy and me hos Fröken Foto Skene Fotograf Malin Richardsson Kinna Borås Göteborg 2.jpg
 

Mommy and me


För dig som mamma:

  • 45 min fotografering

  • Personlig planerad fotografering beroende på ålder på ditt/dina barn

  • 2 förstoringar i valfri storlek upp till A4 format ingå

Pris: 580 kr

Fotograferingen sker i studion (kungsfors center i Skene) och dagarna för fotograferingen är

  • 18/5-19

  • 25/5-19

Begränsat antal platser!Nu är det dags för mig att sätta mig efter en hård arbetsdag i trädgården, kanske lite rött, mannens sällskap, sol… livet kan inte bli bättre än såhär.

 
Mommy and me hos Fröken Foto Skene Fotograf Malin Richardsson Kinna Borås Göteborg 13 2.jpg
Mommy and me hos Fröken Foto Skene Fotograf Malin Richardsson Kinna Borås Göteborg 3.jpg
Mommy and me hos Fröken Foto Skene Fotograf Malin Richardsson Kinna Borås Göteborg 4.jpg