Möt Kinzie

stämpel Kinzie 2019 hos Fröken Foto Studio Skene med fotograf Malin Richardsson Tik Hund Djur  Kinna Borås Göteborg Kungsbacka Varberg (3).jpg

Hunden, människans bästa vän sägs det och ja, med min 1½ åriga vilding är jag beredd att hålla med. Som bröllopsfotograf får jag frågan om jag tar bilder på djur, svaret har tidigare varit: “Ja, jag har ingen träning på det men jag provar gärna.” Fler och fler frågar mig om jag kan ta kort på deras hundar då de har en stor plats i parens liv och som självklart skall få en naturlig plats även på bröllopsdagen. Kort och gott, jag köpte en kurs på nätet och nu har jag nästan gått klart hela kursen. Jag bad om en provmodell och fick träffa denna helt fantastiska tik.

Jag ville med mina miljöer trycka lite extra på hennes personligheter och samtidigt provfota min nya miljö (man måste fota in sig för att se vad som är bra och vad som behöver ändras på) När jag bokade med Emma kände jag inte till Kinzies story och jag bad Emma berätta hur hon är. Detta är hennes story:

stämpel Kinzie 2019 hos Fröken Foto Studio Skene med fotograf Malin Richardsson Tik Hund Djur  Kinna Borås Göteborg Kungsbacka Varberg (23)-horz.jpg
stämpel Kinzie 2019 hos Fröken Foto Studio Skene med fotograf Malin Richardsson Tik Hund Djur  Kinna Borås Göteborg Kungsbacka Varberg (25).jpg
stämpel Kinzie 2019 hos Fröken Foto Studio Skene med fotograf Malin Richardsson Tik Hund Djur  Kinna Borås Göteborg Kungsbacka Varberg (26).jpg


För 11 år sedan var Emmas man ute och gick i skogen,

hör något och ser en hund.

Mager, smutsig och kontaktsökande.

En tik som längtar efter lite kärlek.

Efter åtta veckor hos polisen får de adoptera henne, ingen letade efter henne, ingen saknade henne… och här var mitt hjärta helt fast! Min åsikt om detta behöver jag knappast säga högt… mina ögon vattnades när jag läste raderna hon skrev. Jag kan på riktigt inte förstå hur grymma en del människor är. Trots denna tråkiga start i livet älskar Kinzie skogen och hon älskar sin familj. Att vara till lags, få deras gillande är det viktigaste för henne. Med sina 11 år är hon inte bara lojal, snäll och klok… hon är också helt vild! * ha ha * jag låg dubbelvikt då hon upptäckte pipisen i leksaken… total bananas gick hon… and I love it!stämpel Kinzie 2019 hos Fröken Foto Studio Skene med fotograf Malin Richardsson Tik Hund Djur  Kinna Borås Göteborg Kungsbacka Varberg (32).jpg

Att jag hade skapat en “skogs” miljö kändes bara så passande. Jag älskar växter, jag älskar djupet som en stig kan skapa och jag har haft hjälp av min fina vän Linnéa att måla en bakgrund där man får känslan av en stig.

stämpel Kinzie 2019 hos Fröken Foto Studio Skene med fotograf Malin Richardsson Tik Hund Djur  Kinna Borås Göteborg Kungsbacka Varberg (4)-horz.jpg

När Kinzie först kom till studion föll jag för henne med en gång. Glatt kom hon fram till mig, kolla av vem jag var och ett godkännande kom strax efter då hon ställde sig och lutade mot mig för att gosa. Vilken härlig start! Med nyfikna och lekfulla ögon modellade hon och tack vare Emma som stod intill mig hela tiden gick jobbet lätt. Böcker i bakgrunden får representera hennes kloka lojala sida.Jag vet inte vad ni tycker ( snälla, berätta gärna i kommentarerna) men jag äääälskar den här mörk turkosa bakgrunden och till Kinzies gyllenbruna färg är det riktigt snyggt.


Vad hon också älskar är att gosa i sängen och självklart skall hon ta en stund och mysa in sig lite.


stämpel Kinzie 2019 hos Fröken Foto Studio Skene med fotograf Malin Richardsson Tik Hund Djur  Kinna Borås Göteborg Kungsbacka Varberg (46).jpg
stämpel Kinzie 2019 hos Fröken Foto Studio Skene med fotograf Malin Richardsson Tik Hund Djur  Kinna Borås Göteborg Kungsbacka Varberg (49)-horz.jpg

Efter en timmes hårs jobbande i studion blev hon trött, tungan åkte in och hon lade sig ner. Tack Kinzie och Emma för en superfin stund! Jag är så tacksam för den här fotograferingen för nu vet jag…

… det här bara måste jag göra igen!

Därför bjuder jag

5 st hund eller katt ägare

på en fotografering med

50% rabatt!!!

Ni får allt som ingår i en vanlig fotografering för halva priset, dvs 795 kr. Fotograferingen sker i min studion i Skene… först till kvarn!

kram Malin