Nya miljöer

Nya miljöer - nya färger

Jag älskar verkligen den här lokalen med sina stora fönster och möjligheter till kreativitet. Studion har fått en “make over” och denna terminen är det nougat, vit och mörkturkos på väggarna.

Att provfota är bland det viktigaste när man byter miljöer. Ibland ser det bra ut i verkligheten men faller sig inte alls väl på bild. Jag är så lyckligt lottad som har en dotter som ställer upp när jag behöver provfota. Jag gissar att ni kommer se mer av henne framöver, för ni har väl inte missat att miljöerna byts ut?

En miljö finns kvar som längst i sex månader. Det ger er möjligheten till unika bilder och framöver även möjlighet att kunna välja bakgrundsfärg till det som passar er inredning bäst. En förstoring på väggen kan se bra ut eller kännas helt fel om färgerna sticker ut för mycket eller för lite.

Vad passar på era väggar, mörka eller ljusa bilder?

Fin måndag till er!

kram Malin