Vinnarna...

Simone och David hos Fröken Foto Studio i Skene fotograf Malin Richardsson 2019 (48).jpg

Ni har säkert inte missat att Fröken Foto Studio inte följer de traditionella ramarna för hur en studio skall vara. Här finner du miljöer av olika slag, olika bakgrundsfärger och det bästa av allt är att de byts ut ganska ofta. Max 6 månader finns en miljö och för att marknadsföra de nya miljöerna tävlas det ut en gratis fotografering till min marknadsföring. Simone och David var vinnarna i min första tävling och den här gången sökte jag ett par mellan 19 och 27 år som varit tillsammans i minst ett halvår. Med sitt nyinköpta hus önskade de bilder på sina väggar och det var motivationen som fick dem att vinna denna gången.Simone och David hos Fröken Foto Studio i Skene fotograf Malin Richardsson 2019 (33).jpg
Simone och David hos Fröken Foto Studio i Skene fotograf Malin Richardsson 2019 (49).jpg
Simone och David hos Fröken Foto Studio i Skene fotograf Malin Richardsson 2019 (51).jpg
Simone och David hos Fröken Foto Studio i Skene fotograf Malin Richardsson 2019 (50).jpg
Simone och David hos Fröken Foto Studio i Skene fotograf Malin Richardsson 2019 (37).jpg
Simone och David hos Fröken Foto Studio i Skene fotograf Malin Richardsson 2019 (38).jpg
Simone och David hos Fröken Foto Studio i Skene fotograf Malin Richardsson 2019 (41).jpg
Simone och David hos Fröken Foto Studio i Skene fotograf Malin Richardsson 2019 (56).jpg

Under alla mina år som fotograf och med många utbildningar bakom mig är de bästa kurserna de som handlar om “konsten att få folk att slappna av framför kameran”. Att få små uppgifter att tänka på, vänliga ord att säga till varandra och kanske ibland få lära sig något om den andre man inte visste tycker jag är så fantastiskt vackert. Simone och David var visserligen vinnarna i tävlingen men när jag satt där bakom tyget och jag insåg att de nästan glömt att jag var där… att se deras kärlek och glada skratt tillsammans så insåg jag att de är så mycket vinnare i livet. De har funnit någon de vill dela sin vardag med, någon att ha gemensamma skämt med och som finns där när det kanske blåser lite ibland. Det är i dom stunderna som jag åter igen måste erkänna att jag är så lyckligt lottad som får ha det här jobbet. Stort tack till er för att ni var precis så fina som ni är under fotograferingen.

Simone och David hos Fröken Foto Studio i Skene fotograf Malin Richardsson 2019 (61).jpg
Simone och David hos Fröken Foto Studio i Skene fotograf Malin Richardsson 2019 (64).jpg
Simone och David hos Fröken Foto Studio i Skene fotograf Malin Richardsson 2019 (66).jpg
Simone och David hos Fröken Foto Studio i Skene fotograf Malin Richardsson 2019 (70).jpg

Önskar er en fin kväll.

kram Malin