Vinnaren

Emma Jocke kärlek hos fotograf Fröken Foto Malin Richardsson Skene 2018 (42).jpg

Första arbetsdagen som bara egen företagare… jag kan inte med ord beskriva hur skönt känsla det var att ställa klockan och sedan sätta om den och sova en stund till * ler * . Kanske är det inte någon vana jag skall unna mig varje dag, men så här nära nyår kändes det väldigt bra.

Idag står det RÖJ I STUDION i min kalender och helt ärligt så behöver studion lite kärlek just nu. Nya färger skall upp, möbler skall flyttas runt och … ja det är en hel del förändringar som skall göras där. När det är klart skall ni såklart få se.

Då förändringar görs i studion behöver jag modeller för att marknadsföra de nya miljöerna. Jag skapade en tävling och det är verkligen jätteroligt att så många ville vara med och tävla. Jag har förstått att det var svårt att finns svaret på frågan, men ni har gjort ett jättebra jobb allihop och det skall inte vara så lätt, det är en hel del regler kring det där med att skapa en tävling som jag behöver förhålla mig till … :) Men hua vad svårt det var att välja mellan er. Jag vill nog helst att alla skall vinna. Nog om det, den som vann var:

Simone och David

som nyss köpt en gård och behöver bilder på väggarna.

Jag önskar er alla en underbar dag!

kram Malin

Emma Jocke kärlek hos fotograf Fröken Foto Malin Richardsson Skene 2018 (46).jpg