100%

Olivia hos Fröken Foto Studio 2018 i Skene fotograf Malin Richardsson (12).jpg

Den 13 oktober öppnade jag Fröken Foto Studio i Skene och wow vilken höst! Så mycket fin respons från så många. Jag är så tacksam!

Innan öppningen var min plan att jag skulle blogga ofta, var mer aktiv på fb och ig… vad hände. Dubbeljobb hände! Jag är inte bara fotograf, jag är förskollärare också och har arbetat som det i 11 år. På många sätt är det ett helt fantastiskt jobb, men min kreativitet kräver mer utrymme (och jag tillåter den växa), så fredagen före jul gjorde jag min sista dag på förskolan.

Namnet Fröken Foto kom till av just det jobbet. En dag vid frukostbordet då jag tagit beslut om att starta företag:

“Varför inte vara fröken på helgerna också”

sa jag för snart sex år sedan. Då planerade jag inte alls att jobba fulltid som fotograf. Det där var ju bara en dröm…eller ;) Nu lever jag min dröm och jag började med en välförtjänt semester * haha* . En lugn skön julhelg som gav mycket energi.

Olivia hos Fröken Foto Studio 2018 i Skene fotograf Malin Richardsson (10).jpg
Olivia hos Fröken Foto Studio 2018 i Skene fotograf Malin Richardsson (9).jpg
Olivia hos Fröken Foto Studio 2018 i Skene fotograf Malin Richardsson (6).jpg


Fröken Foto Studio i Skene skiljer sig en del från traditionella studios runt om i vårt land. Här byggs det upp rum i rummet och det ser aldrig likadant ut från år till år. Accessoarer som skapar rumskänsla byts ut och en miljö finns aldrig kvar mer än i sex månader.

Kanske kan vissa favorit miljöer komma tillbaka längre fram och här kommer ni få vara med och påverka. Din åsikt är viktig för mig, så följ min facebook grupp och få tillgång till alla tävlingar, omröstningar och erbjudanden som kommer framöver. Medlemmar i gruppen får alla erbjudanden före alla andra och har störst chans att ta del av ibland begränsat antal platser.


100 % kreativitet!


Alla miljöer är noga designade för att ni som kund skall synas mest på bilderna för det är ni och interaktionen mellan er som är den viktiga!
Detta måste såklart firas på något sätt så jag bjuder på

12 timmars super rea.

mail: info@frokenfoto.se

mail: info@frokenfoto.se

Ha en underbar dag!

kram Malin